Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tuning Guide

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nur
    started a topic Tuning Guide

    Tuning Guide

    Bagi yang bingung tuning itu bagaimana sih, dan kalo udah 0 harus make item apalagi biar kembali bisa melakukan tuning lagi o.o

    https://www.youtube.com/watch?v=o-ubd3R0PGA

  • jonsrnangerang420
    replied
    https://clownfishvoicechanger.xyz/
    https://kikloginpc.com/kik-messenger-alternatives/

    https://bazoocam.live/
    https://myvanilladebitcard.site/
    https://ometv.icu/

    Leave a comment:


  • jonsrnangerang420
    replied
    https://wireone.me/
    https://livetheorangelife.info/

    Leave a comment:


  • jonsrnangerang420
    replied
    https://myhrcvslogin.co/

    Leave a comment:


  • osch06
    replied
    The Performance Tuning Guide presents only field-tested and proven procedures. Nonetheless, all prospective configurations should be set up and tested in a testing environment before being applied to a production system liteblue.
    Last edited by osch06; 23-07-2019, 06:26 PM.

    Leave a comment:


  • Nata
    replied
    Sasuga Nur-san owo)b

    Leave a comment:


  • Nur
    replied
    Originally posted by zed4fun View Post
    minta penjelasan singkat dong nur, untuk rank tuning D-S, isi option yg bisa didapat tiap rank option apa aj? untuk skill lv+ apa hanya ada di option rank S?
    Untuk rank itu sebenarnya random kok pure random o.o

    Leave a comment:


  • zed4fun
    replied
    minta penjelasan singkat dong nur, untuk rank tuning D-S, isi option yg bisa didapat tiap rank option apa aj? untuk skill lv+ apa hanya ada di option rank S?

    Leave a comment:


  • Nur
    replied
    Originally posted by Akikito17 View Post
    Masih KK Nur
    Iyaa sama sama XD

    Leave a comment:


  • Akikito17
    replied
    Masih KK Nur

    Leave a comment:

Working...
X